Medusa's World

Kerst en Winter Acts

Christmas and Winter Acts

 

Feel free to email us!

Previous customers:

Price Waterhouse Coopers, Nokia, Selexyz Scheltema, Dance Valley, Mysteryland, Udc, Fucque les Balles - Erwin Olaf, Q-Dance, P60, Paradiso, Boom Chicago, Evenementenhal Rijswijk, KIT Tropenmuseum Amsterdam, RijksMuseum voor Oudheden Leiden, Pathe Theater, All is One, Totaal Theater, Stef Arntz, Agent Variety, Govers Evenementen, Marc van Laere, Mooi Weer Spelen, Dreamfields, Vesting Bourtange, Tetem Kunstgallerie, Taste, Amsterdam Spook, ITB Entertainment, Make Up Studio, NEMO Amsterdam, Fries Straatfestival, BNN, Patricia Paay, Movember, Keistadfeesten, Arti-Producties, Amsterdam Halloween Parade,West-Indisch Huis, Uri Geller, IDTV, Walibi World, Nationale Boomfeestdag, Optiver, Bellewaerde, Efteling, Exact Software, Elsevier, etc. Etc.

Television: Vara, Bnn, Nps, Rtl 5, RTV UTrecht, Fox

Bands: The Dreamside, Epica

Radio: Bnn, RvU

 

NIEUW! KERST EN WINTER ACTS:

SneeuwkerstReinoudvLeeuwenMedusasworld

 

NIEUW!!!! "Winter Wonder Dromen"

Het wordt winter, misschien kleurt alles wel weer pareltjeswit... Wij helpen daar in ieder geval mee, voor het echte frisse, betoverende wintergevoel! Ga met de Engelen mee in het Wintergebed, Praat met de Winterfee op de Winterfiets, of kijk naar die dromerige steltenloopsters of die mooie Witte Praalwagen!

"Het Winter Gebed"

Ga met onze engelen het wintergebed in. Wat heeft u nodig, om er deze winter warm bij te zitten? Tot wie richt u zich, als het kouder en killer wordt? Deze engelen bieden een luisterend oor, en stellen gerichte vragen...

Wintergebed2WinterwishesWintergebedamaurymiller

 

NIEUW!!!!: "KERST PRET!!"

Nog nooit hebben we zo'n pret gehad! Kerst is plezier, en we maken kerst vooral grappig. Denk aan de Kerst Stewardessen, voor een Veilige Vlucht door de Feestdagen, of Santa op zijn Kerst Driewieler, of de Arren-Kar, getrokken door twee kerst engeltjes. Kortom, kijk naar de foto's en maak uw keuze!

"De Kerst Stewardessen! "

Ja voor een vlucht door de feestdagen bieden wij u onze Kerst Stewardessen! Het zijn voor veel mensen vaak ingewikkelde dagen. Iedereen stuit op verschillende problematieken, zoals de keuze voor een menu, de keuze voor welk feestadres, wat voor kado's, wie wel en wie niet, welke oude famillievetes en welke vertzoeningen... wat te doen met een volgevreten maag of een kater van de 1e kerstdag en de 2e doet zich al weer aan... De Kerst Stewardessen bieden tips en tricks !!!

 

 

"Winter Praal"

Wilt u de winter mooier maken dan hij al is? Laat dan de Winter Wonder Parade door uw straten trekken, of over uw dorpsplein zwieren.. Wij maken een combinatie van engelen, mooie praalwagentjes, winterfietsen, steltloopsters, noem maar op. Kijk en stel zelf uw parade samen, wij zwieren hem voor u en maken de winter mooier!

WinterPraalWagen

 

"De Arre Kar!"

De Kerstman is zijn Arreslee verloren, maar laten we wel wezen, zo vaak ligt er ook geen sneeuw hier, hij kan beter wielen onder zich hebben voor na de landing. Getrokken door engelen rolt hij bij u door de straat. Zij die willen, mogen een rondje mee rijden, en hij heeft altijd een praatje paraat.

Arre Kar

 

"Winter Fiets"

Koning winter op de fiets. Dat kan alleen in Nederland! Terwijl hij fietst, zit de Winterprinses achterin haar boek te lezen en de winter te voorspellen voor eenieder die nieuwsgierig voorbij komt!

WinterFiets

 

"De Kerst Fiets!"

Weg Rendieren, Arresleeen, hier is de kerstman op de Fiets! Hij heeft zich goed aangepast aan de Nederlandse gewoonte en komt hier gewoon per fiets de pakjes brengen.

Kerstfiets

 

"Winter Praal Groepsfoto"

Stel uw eigen winterparade samen! Kies uit ons aanbod!

WinterWonderGroepsfoto

 

"De Kerst Parade"

Stel uw eigen Kerst Parade samen! Kies uit ons aanbod!

Kerst Parade

 

"De Winter Wonder Parade"

WinterWonderParade

 

"White Angel Champagne"

White Angel Champagne

 

 


 

(Latest update: 7 Oktober 2015)